HTML

pogózó plázacicák értekezései

Ez egy dadaizmuson alapuló összevisszaság, amelyben boncolgatjuk az élet különböző területeit, véleményt alkotunk, boncolgatunk, és kritizálunk mindent ami él vagy halott a Földön. Megismerkedhetnek az anime világ rejtelmeivel, és Venezia különleges látnivalóival, és a fitness világ hibáival:) Mert mi Mi vagyunk! "egy tipikus Korlátlan felelősségű zártkörű részzubbony társaság" írta: tudod te azt

Friss topikok

Linkblog

2010.02.17. 21:41 pogózó plázacica

Henne-chan thx

Hali Mindenkinek! (legalábbis azoknak akik veszik a fáradtságot és elolvassák ehh)

Nos... XD...most ha vmi bemutatkozós izét vártok tőlem hááát ki kell, hogy ábrándítsam a népet. Nem vagyok Copperfield David, hogy itt irosgassak magamról. Nem akarok senkit untatni azzal, hogy milyen (khm) "rossz" gyermek korom volt (mert nem volt az)vagy, hogy mivel keresik apukámék a napi betevőnkre az összeget. Először is mert már kezdem lassan ÉN unni témát. Ad 2 megvan az a fantasztikusan nagyszerű szokásom, hogy szeretek beszélni ergo egoizmusom határtalan akár a végtelen és tovább. És három az ember általában úgy is lesz...-ja magasról, hogy mi van a másikkal, szeretünk élni a mi kis elzárt világunkba és elfelejtkezni egyéb dolgokról mint az illem.

Apropó illem...LOL(remélem értik)...Henne-chan néven létezem a Net Birodalomba. (Felhúzott szemöldök) Chan??? Majd egyszer erről is bővebben. Majd akkor nagyon bő lesz még sok is.

A lényeg, a lényeg, hogy megtetszett a dadaizmus mint stílus. Igen...assszem ebben is lehet szépség. Hisz ha Kelemen Anna mint követendő példa megjelent a mai világba, akkor igen is egy lámpabúra vagy egy vajazókés is lehet művészien érzéki. Bár aláírom, az utóbbiak nem adnak hangot tettszésüknek. (de erről is majd később)

Ha már kortársam Riencse írt a Nagyrabecsült Publikumnak akkor én is megteszem:

Padlóra hang kattogásához lefogta látta
elég venni halott maradnia akartam fényében

Fegyveres pattogott hatott élni reménnyel
Miatt szemöldökét eltorzult akarta számítógépes

Takami Kosun és Battle Royale című műve segített eme csodálatos vers megírását.

Vissza olvasva azt a keveset amit írtam télleg egy cinikus liba vagyok...thx...és voltaképp... áh .... mind1 még a végén elkezdek filozofálgatni. De, hogy azért ne gondoljatok teljesen IQ Fighter-nek leírom talán mondhatni kedvenc kis mottómat amit még anno az egyik emlékkönyvembe kaptam.

Az élet olyan mint a matek óra,
osztunk, szorzunk, hibázunk.
Mire javítanánk csöngetnek
vége az órának, vége az életnek.

Ennyi lett volna kezdek fáradni és pont vizsga időszak van (de az is lehet, hogy saját magamat fárasztottam le na mind1)

Arigatou (ha elolvastad
Henne-chan

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://tudodteazt.blog.hu/api/trackback/id/tr701767535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása